Baba Lybeck - Minustako Aktiiviliikkuja?

Jul 13, 2020
 

Baba Lybeck on varmasti jokaiselle suomalaiselle tuttu näky omasta olohuoneesta, sillä Baba on jo 35 vuotta toiminut toimittajana eri kanavilla, ja uutisten lisäksi toiminut mm. huippusuositun TV-ohjelman, Uutisvuodon ylituomarina. Nykyään Baban kohtaa MTV:llä Viiden Jälkeen ohjelman juontajana. Uutisankkurin ja toimittajan lisäksi Baba on tuottaja, ja on tunnettu myös aktiivisena, jopa intohimoisena liikkujana. Urheilussa Baballa on vyön alla jo useita maratoneja, Ironmanejä sekä painonnoston SM-mitali.

Baba Lybeckillä on ollut aina monta haastavaa rautaa tulessa. Liikunta ei aluksi ollut Baballe aktiivinen osa elämää. Vaativa ja stressaava uutistoimittajan työ yhdistettynä ruuhkavuosiin aiheutti ongelmia, mutta liikunnan avulla Baba löysi tasapainon arkeen.

Driimin perustajiin ja valmentajiin kuuluva olympiaurheilija ja menestysmentori Mika Poutala keskusteli Baban kanssa Baban valmennuksesta, ja Baban omasta matkasta aktiivisena liikkujana.

Baban valmennuksessa hän jakaa oman tarinansa, ja vinkit, miten meistä jokainen voi tulla aktiiviliikkujaksi, ja miksi se kannattaa.

Valmennuksessa käydään Baban seuraavat vaiheet aktiivisen liikkujan elämään:

  1. Liikkumisen aloittaminen
  2. Säännöllisyyden luominen
  3. Tavoitteiden asettaminen
  4. Maltin säilyttäminen
  5. Voiman kasvattaminen

Katso Baban valmennuksen ensimmäinen video ilmaiseksi täältä: Baba Lybeck - Minustako Aktiiviliikkuja?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.