Mika Poutala - Voittava Perustus

Jun 10, 2020
 

Mika Poutala edusti Suomea 16 vuotta pikaluistelijana osallistuen neljiin olympialaisiin, joissa hän kaksi kertaa hävisi mitalin kolmella sadasosalla.

Uransa loppuvaiheessa Mika oli kuitenkin jo huomannut miten paljon hän oli itse urheilijan urallaan oppinut vastoinkäymisistä, menestymisestä ja siitä, miten suuri mahdollisuus on auttaa muita jakamalla näitä omia oppeja.

Siitä se mentorin ja ammattilaispuhujan ura sitten syntyi. Jo ensimmäisen vuoden aikana Mika veti yli 100 puhekeikkaa, ja hänelle kävi koko ajan selvemmäksi omien oppien jakamisen voima.

Yritys-ja-erehdys on tarpeeton erehdys

Mika huomasi, että maailma etenee yksinkertaisesti niin nopealla vauhdilla, että perinteinen ns. yritys-ja-erehdys (trial-and-error) malli on liian hidas tarjoamaan yksilöille modernin yhteiskunnan vaatimusten ja mahdollisuuksien mukaista kehitystä ja kasvua.

Toinen vahva oivallus oli, ettei yritys-ja-erehdys -polku missään nimessä ollut myöskään enää välttämätön. Maailma on täynnä vastoinkäymisistä oppineita, menestyneitä ja fiksuja eri aihealueiden huippuja, jotka uusien digitaalisten työvälineiden kautta voivat saavuttaa ja auttaa ihmisiä ympäri maailmaa. Nämä opit oli vain tuotava ihmisten tietoisuuteen!

Idea digitaalisesta huippuvalmennuksesta

Digitaalisista työvälineistä videoiden tekeminen oli Mikalle tullut jo pikaluistelijauran aikana tutuksi, kun pikaluistelijayhteisön välillä vaatimattomilla resursseilla oli opittava tekemään itse itsestään uutiset, jos halusi urheiluruutuun päästä.

Vuosien saatossa Mikan kiinnostus videotuotantoa, valokuvausta ja podcast-äänitystä kohtaan kasvoi harrastuksesta keskeiseksi osaksi hänen mentorin ja puhujan ammattia. Samalla syntyi idea muiden huippujen ja mestareiden oppien välittämisestä nimenomaan videon välityksellä suuren yleisön hyödynnettäväksi.

Mitä jos eri aihealuiden huiput kertoisivat missä ja milloin vain katsottavilla videoilla omista vastoinkäymisistään, siitä miten muut voivat välttää niitä, ja jakaisivat oppeja, jotka auttaisivat muita menestymään ja olemaan onnellisimpia nopeammin ja helpommin.

Syntyi Driim - kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin alusta

2020 kevään tapahtumat antoivat lopullisen kipinän huippujen valmennuspalvelulle. Tämän palvelun nimeksi tuli Driim. Driim kasasi yhteen suomalaisia hyvinvoinnin huippuja jakamaan oppejaan, jotta me kaikki voisimme saavuttaa hyvinvoinnin unelmamme.

Mikan tausta rooli Driimin perustajana huomioituna oli luontevaa, että Mikalta tulisi koko Driimin starttikurssi. Kurssi, joka tarjoaa ymmärryksen hyvinvoinnin ja merkityksellisen elämän kokonaisvaltaisuudesta ja perustan luomisesta.

Voittava Perustus - Merkityksellinen Elämä

Mikan valmennus on "Voittava Perustus - Merkityksellinen Elämä". Valmennus on kaikille, jotka ovat kiinnostuneet merkityksellisen elämän ja hyvinvoinnin peruspilareista. Valmennus tarjoaa läpileikkauksen omien hyvinvoinnin unelmien löytämiselle ja niiden saavuttamisen aloittamiselle.

Valmennus jakaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perustan kuuteen osaan:

1. Identiteetti

2. Arvot

3. Ajatusmallit ja uskomukset

4. Uni

5. Ravinto

6. Liikunta

Mikan valmennuksessa et kuitenkaan kuule ainoastaan tiukkaa teoriaa ja todennettuja taktiikoita, vaan Mikan valmennustyylille ominaiset henkilökohtaiset, usein koskettavatkin tarinat johdattavat valmennettavan löytämään omat hyvinvoinnin ja merkityksellisyyden kipinät, ja aloittamaan oman matkan niiden parissa.

Mikan kirjasuositukset

Kaikille Top 6:

 1. Mitä menestyminen vaatii - Mika Poutala
 2. 7 habits of highly effective people - Stephen Covey
 3. How to win friends and influence people - Dale Carnegie
 4. 168 hours - Laura Vanderkam
 5. Voittamisen anatomia (Aki Hintsa) - Oskari Saari
 6. No excuses - Brian Tracy

Henkilökohtainen kehitys:

 1. The success principles - Jack Canfield
 2. Awaken the giant within - Anthony Robbins
 3. What the most successful people do before breakfast - Laura Vanderkam
 4. 9 things successful people do differently - Heidi Halvorson
 5. Puhevalta käyttöön - Juhana Torkki

Johtamiseen:

 1. Paranoidi optimisti - Risto Siilasmaa
 2. 21 irrefutable laws of leadership - John C maxwell
 3. Liekeissä - Petteri Kilpinen
 4. Start with why - Simon Sinek
 5. Johtajuus - Matti Alahuhta

Inspiraatio:

 1. Total Recall - Arnold Schwarzenegger
 2. Creativity Inc - Ed Catmull
 3. Fred factor - Mark Sunburn
 4. The magic of thinking big - David Schwarts
 5. The power of positive thinking - Norman Vincent Peal
 6. Elämä breikkarin silmin - Johannes "Hatsolo" Hattunen

Aloita Mikan valmennus täältä: Mika Poutala - Voittava Perustus

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.