Visiomme:

 Mahdollistaa kaikille hyvinvoinnin tavoitteiden saavuttaminen luotettavasti yhdellä alustalla ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Arvomme

 

Jatkuva oppiminen


Uskomme, että elämä on jatkuvaa oppimista. Oppiminen ei kuitenkaan vaadi paksujen kirjojen lukemista tai hintaville kursseille osallistumista. Jatkuva oppiminen voi olla myös pieniä, päivittäisiä tekoja. Me tarjoamme luotettavan alustan ja asiantuntevia valmennuksia, jotka kehittävät ja kannustavat oppimiseen keskellä kiireistä arkeakin.


Auttaminen


Me autamme sinua voimaan hyvin kokonaisvaltaisesti. Kuuntelemme ihmisiä ja maailmaa herkällä korvalla. Kaikki ovat tervetulleita yhteisöömme omana itsenään, ja innostamme ja kannustamme jokaista tavoittelemaan unelmiaan. Sinä määrität, millainen on hyvä elämä juuri sinulle. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tavoitella sitä yksin – meidän tehtävämme on olla sinun tukenasi.


Avoimuus


Olemme avoimia ja rehellisiä. Me emme väitä, että valmennuksemme ovat taikatemppuja, joiden avulla
sinusta tulee miljonääri tai meditointivirtuoosi. Me tarjoamme oppeja ja konkreettisia neuvoja, jotka
huippuvalmentajamme ovat kokeneet toimiviksi ja jotka voivat auttaa sinuakin kohti tavoitteitasi.

Driim Anne Kukkohovi

VALMENTAJAMME

Moni on käyttänyt vuosia, jopa vuosikymmeniä keräten tietoa, oppien, kokeillen, epäonnistuen ja lopulta onnistuen eri hyvinvoinnin saroilla.

Driim tuo hyvinvoinnin Suomen huiput oppeineen yhdelle alustalle tarjoamaan nämä korvaamattomat kokemukset ja tarinat vaikuttaviksi valmennuksiksi.

Tutustu valmentajiimme

TARINAMME

Driim sai alkunsa yksinkertaisesta mutta tärkeästä unelmasta: kunpa suomalaisia voisi auttaa voimaan entistä paremmin.

Monissa suljetuissa seminaareissa on puhujina omien alojensa asiantuntijoita. Parhaimmat heistä tarjoavat merkityksellisiä oivalluksia, jotka auttavat itsensä kehittämisessä ja omien tavoitteiden saavuttamisessa. Driim syntyi halusta tarjota jokaiselle suomalaiselle mahdollisuus päästä tällaisten huippuvalmentajien oppiin.

Unelma Driimistä kasvoi konkreettiseksi verkkopalveluksi, jossa hyvinvoinnin eri alojen huiput jakavat avoimesti onnistumisiaan, epäonnistumisiaan, kokemuksiaan ja oivalluksiaan. Niiden avulla jokaisella on mahdollisuus oppia ja kehittyä.

Driimin tarina on vasta alussa. Yhä useampi suomalainen haluaa kehittää itseään ja tehdä oppimisen polusta elinikäisen. Tuolla polulla me olemme tukena.

Tule mukaan
Driim Perttu Pölönen

SAAVUTA HYVINVOINTISI UNELMAT SUOMEN HUIPPUJEN VALMENNUKSESSA

Saa käyttöösi tänään yli 600 € arvosta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennuksia, jotka voit katsoa tai kuunnella millä tahansa laitteella silloin sinulle sopii. Uusia valmennuksia joka kuukausi.

Liity Driim-tiimiin

12 kuukautta vain 19.80 € kuukaudessa

Lunasta