Visiomme:

 Mahdollistaa kaikille hyvinvoinnin tavoitteiden saavuttaminen luotettavasti yhdellä alustalla ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Arvomme

 

Jatkuva oppiminen


Uskomme, että elämä on jatkuvaa oppimista. Oppiminen ei kuitenkaan vaadi paksujen kirjojen lukemista tai hintaville kursseille osallistumista. Jatkuva oppiminen voi olla myös pieniä, päivittäisiä tekoja. Me tarjoamme luotettavan alustan ja asiantuntevia valmennuksia, jotka kehittävät ja kannustavat oppimiseen keskellä kiireistäkin arkea.


Auttaminen


Me autamme sinua voimaan hyvin kokonaisvaltaisesti. Kuuntelemme ihmisiä ja maailmaa herkällä korvalla. Kaikki ovat tervetulleita yhteisöömme omana itsenään, ja innostamme ja kannustamme jokaista tavoittelemaan unelmiaan. Sinä määrität, millainen on hyvä elämä juuri sinulle. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tavoitella sitä yksin – meidän tehtävämme on olla sinun tukenasi.


Avoimuus


Olemme avoimia ja rehellisiä. Me emme väitä, että valmennuksemme ovat taikatemppuja, joiden avulla
sinusta tulee miljonääri tai meditointivirtuoosi. Me tarjoamme oppeja ja konkreettisia neuvoja, jotka
huippuvalmentajamme ovat kokeneet toimiviksi ja jotka auttavat sinuakin kohti tavoitteitasi.

Driim Anne Kukkohovi

VALMENTAJAMME

Moni on käyttänyt vuosia, jopa vuosikymmeniä keräten tietoa, oppien, kokeillen, epäonnistuen ja lopulta onnistuen eri hyvinvoinnin saroilla.

Driim tuo hyvinvoinnin Suomen huiput oppeineen yhdelle alustalle tarjoamaan nämä korvaamattomat kokemukset ja tarinat vaikuttaviksi valmennuksiksi.

Tutustu valmentajiimme

TARINAMME

Driim sai alkunsa Helsingissä keväällä 2020 yksinkertaisesta mutta tärkeästä unelmasta: kunpa suomalaisia voisi auttaa voimaan entistä paremmin.

Monissa suljetuissa seminaareissa on puhujina omien alojensa asiantuntijoita. Parhaimmat heistä tarjoavat merkityksellisiä oivalluksia, jotka auttavat itsensä kehittämisessä ja omien tavoitteiden saavuttamisessa. Driim syntyi halusta tarjota jokaiselle suomalaiselle mahdollisuus päästä tällaisten huippuvalmentajien oppiin.

Unelma Driimistä kasvoi konkreettiseksi verkkopalveluksi, jossa hyvinvoinnin eri alojen huiput jakavat avoimesti onnistumisiaan, epäonnistumisiaan, kokemuksiaan ja oivalluksiaan. Niiden avulla jokaisella on mahdollisuus oppia ja kehittyä.

Driimin perustajatiimi ja omistajat ovat olympialuistelija Mika Poutala, markkinointiyrittäjä Joonas Kylliäinen ja video- ja valokuvaaja Johannes Terhemaa.

Driimin tarina on vasta alussa. Yhä useampi suomalainen haluaa kehittää itseään ja tehdä oppimisen polusta elinikäisen. Tuolla polulla me olemme tukena.

Tule mukaan
Driim Perttu Pölönen

Tiimi

Driim Mika Poutala

Mika Poutala

Perustaja, Toimitusjohtaja

[email protected]

Driim Johannes Terhemaa

Johannes Terhemaa

Perustaja, Tuotantojohtaja

[email protected]

Driim Joonas Kylliäinen

Joonas Kylliäinen

Perustaja, Operatiivinen johtaja

[email protected]

Driim Joonas Kylliäinen

Annika Rautiainen

Liiketoimintajohtaja

[email protected]

Placeholder Image

Saavuta tavoitteesi vuonna 2024 vain 16 € / kuussa.

 

Saat heti käyttöösi 28 itsensä kehittämisen ja hyvinvoinnin verkkovalmennusta, joista voit valita juuri itsellesi sopivimmat.

Jatkuvasti uusia valmennuksia, joiden avulla saavutat kaikki uudenvuoden tavoitteesi askel kerrallaan.

Liity Driimiin ja saat pääsyn koko valmennuskirjastoon jo tänään vain 16 eurolla kuukaudessa.

Haluatko maksaa liikunta- tai kulttuurieduilla? Klikkaa tästä.

Osta nyt

✔  Maksat 100% turvallisesti pankki- tai luottokortilla.

✔  Saat 14 päivän 100% tyytyväisyystakuun, joten voit kokeilla valmennuksia ilman riskiä.

✔  Voit lopettaa vuosijäsenyyden milloin vaan, jolloin jäsenyys ei uusiudu automaattisesti vuoden käytön jälkeen.