Tervetuloa Driimiin

Jun 10, 2020
 

Kevään 2020 tapahtumat ovat muokanneet ihmisten käsitystä hyvinvoinnista ja sen ylläpidosta. Muuttuneet rutiinit, tavat sekä arvot ovat asettaneet uudet vaatimukset meidän hyvinvoinnillemme.

Tämän johdosta olemme halunneet tuoda suomalaisten huippuvalmentajien hyvinvointiopit ja -valmennukset suomalaisten saataville siellä missä ihmiset ovat ja silloin kun heille sopii, jotta meistä jokainen voi saavuttaa hyvinvointimme unelmat.

Maailman hyvinvoinnin päivänä 13.6 lanseerattu palvelumme, Driim, tuo näiden tunnettujen suomalaisten hyvinvoinnin huippujen valmennukset saataville yhdellä jäsenyydellä missä, milloin ja millä laitteella tahansa. Driim sisältää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin laadukkaat valmennukset aiheista kuten liikunta, ravinto, merkityksellisyys, uni, tuottavuus, rakkaus ja henkilökohtainen talous.

Yksi Driimin perustajista on olympiaurheilija ja menestysmentori Mika Poutala. Mikan lisäksi valmentajina ovat mukana mm. Anne Kukkohovi, Baba Lybeck, Perttu Pölönen, Eva Wahlström, Sami Jauhojärvi, Pamela Tola ja Erkka Westerlund. Palveluun tulee jatkossa uusia valmennuksia joka kuukausi.

Driim on luotettava kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin alusta kaikille

Driimin filosofia on, että kaikki ansaitsevat hyvinvoinnin. Mutta hyvinvointi ei ole yksittäinen elämän osa-alue tiettynä aikana. Sitä ei ylläpidetä tai kehitetä yhdellä verkkokurssilla tai valmennusohjelmalla. Se ei synny yhdestä self-help-kirjasta, salijäsenyydestä tai dieetistä. Hyvinvointi on, kun kaikki elämän osa-alueet huomioidaan ja yhdistetään toisiinsa jatkuvilla taktiikoilla ja tavoilla, jotka tukevat onnellisen elämän elämistä tänään. Hyvinvointi on kokonaisvaltaista.

Meille kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu seuraavista teemoista

  1. Terveys & Liikunta
  2. Mieli & Sielu
  3. Rakkaus & Parisuhde
  4. Tuottavuus & Itsensä kehittäminen
  5. Ura & Vaikutus
  6. Raha & Lifestyle

Driim on meille, jotka tavoittelemme hyvinvoinnin unelmien saavuttamista

Monelle meistä hyvinvointi tarkoittaa oman elämän haltuun ottamista, ja edellä mainittujen teemojen huomioimista omien unelmien tavoittelussa. Mutta on vaikea löytää luotettavia ja laadukkaita menetelmiä modernista verkko-oppimisen ja hyvinvoinnin kehittämisen viidakosta. Yksittäisistä menetelmistä ei usein tule enempää, kuin hetkellinen motivaatiopiikki tai ärsyttävä kuluerä verkkopankissa. Meille Driim tarjoaa luotettavan, jatkuvan, laiteriippumattoman, laadukkaan ja edullisen hyvinvoinnin videokurssikirjaston, jossa alansa johtavat hyvinvoinnin osaajat auttavat hyödyntämään tapoja ja taktiikoita, joilla voimme nopeuttaa matkaamme kohti henkilökohtaisia hyvinvoinnin unelmia.

Driim on meille, jotka emme ole vielä osanneet pyytää tai etsiä parempaa vointia

Monille meistä merkityksellisyyden löytäminen tai pahoinvoinnin selättäminen voivat itsessään jo tuntua liian suurilta haasteilta. Etsimme sitten keinoa kohentaa terveyttämme, arvostaa enemmän itseämme, tai päästä meitä kohdanneen vastoinkäymisen yli, niin Driim tarjoaa yksinkertaisen ja kokonaisvaltaisen räätälöidyn polun, jolla voimme pienin, mutta konkreettisin askelin alkaa voimaan paremmin jo tänään.

Driim on heille, joilta puuttuu perus hyvinvointi

Samalla suuremmalla määrällä ihmisiä kuin koskaan ei ole mahdollisuuttaa hallita omaa elämäänsä ja saavuttaa edes perus hyvinvoinnin tasoa. Rikokset ihmisyyttä kohtaan riistävät ihmisiltä vapauden ja hyväksikäyttävät heitä tavoilla, joita on liian kauhea edes kuvitella. Etenkin naiset ja lapset kohtaavat kasvavissa määrin vaaroja, joita kenenkään ei tulisi ikinä kohdata. Samalla ilmaston lämpeneminen pakottaa ihmiset taistelemaan perusoikeuksista, ja tuhoaa arvokkaan luontaisen elinympäristömme ja sen eläin- ja kasvikunnan asukkaat.

Vastuu on meillä, jotta myös heillä on mahdollisuus hyvinvointiin

Meillä joilla on mahdollisuus hallita omaa elämäämme, on vastuu auttaa heitä, joilla on kiireellinen tarve saada perus hyvinvoinnin palikat kasaan. Mutta ensikäden kokemuksesta tiedämme, että ennen kuin voimme auttaa muita saavuttamaan heidän hyvinvoinnin unelmat, meidän tulee ensin auttaa itseämme elämään terveellistä elämää, jossa merkityksellisyys ja kasvu ovat läsnä. Kun olemme oman hyvinvointimme polulla, niin voimme alkaa antamaan yhteisölle, auttamaan isompien taistelujen taistelijoita, tai jopa liittyä taisteluun.

Driimillä, yhdessä voimme ja aiomme

Hyvinvoinnin asiantuntijoidemme ja yhteisömme avustuksella aloitamme hyödyntämään tapoja, taktiikoita ja kurinalaisuutta omien kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin unelmiemme saavuttamiseen, jotta voimme olla avuksi myös niille, jotka apuamme eniten tarvitsevat.

1% klubi

Driim ylpeänä lahjoittaa 1% tuotoistamme valitsemiemme suomalaisten hyväntekeväisyysorganisaatioiden toimintaan.

Lähde mukaan Driimiin

Toivottavasti olet yhtä innoissasi omien hyvinvointisi unelmien saavuttamisesta, kuin me olemme.

Driim-tiimiin liittyminen on helppo. Suuntaa driim.fi/aloita sivulle ja aloita jäsenyytesi. Saat heti käyttöösi koko valmennuskirjaston, ja uusia valmennuksia joka kuukausi.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.