HERKKYYS & ITSEVARMUUS

Anne Kukkohovi

 

Annen valmennuksessa kuulemme Annen kauniit, ja usein rosoiset tarinat siitä, miten herkkyys on voimavara, miten itsevarmuus parhaimmillaan on kaukana kovuudesta, ja kuinka tärkeää on, että opimme hyväksymään itsemme sellaisina kuin olemme.

Katso Annen valmennuksen ensimmäinen video ilmaiseksi

Opi tältä monesta selvinneeltä monitoiminaiselta

Valmennuksesta

Anne Kukkohovin valmennus tarjoaa Annen omien henklilökohtaisten tarinoiden ja rankkojen selviytymisoppien kautta konkreettisen oppaan, miksi herkkyys onkin itseasiassa supervoima, miten meistä kaikki voivat kehittää aitoa itsevarmuutta ja miten hyödyntää näitä taitoja käytännössä.

Valmentajasta

Anne Kukkohovi on lievästi ilmaistuna mielenkiintoisen polun kautta päätynyt perustamaan kaksi kosmetiikka-alan firmaansa.

Ennen yrittäjyyttä Anne työskenteli mallina ulkomailla muun muassa Englannissa, Japanissa, Saksassa ja Ruotsissa. Monelle Anne on kuitenkin tutuin Suomen Huippumalli haussa ja Suomi Leipoo ohjelmien juontajana.

Katso Annen valmennuksen ensimmäinen video ilmaiseksi

Opi tältä monesta selvinneeltä monitoiminaiselta

Saatat tykätä myös näistä valmennuksista

Placeholder Image

Perttu Pölönen

Tulevaisuuden Taidot

Katso
Placeholder Image

Baba Lybeck

Minustako Aktiiviliikkuja?

Katso
Placeholder Image

Olli Sovijärvi

Terveyden Peruspilarit

Katso

SAAVUTA HYVINVOINTISI UNELMAT SUOMEN HUIPPUJEN VALMENNUKSESSA

Saa käyttöösi tänään yli 600 € arvosta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmennuksia, jotka voit katsoa tai kuunnella millä tahansa laitteella silloin sinulle sopii. Uusia valmennuksia joka kuukausi.

Liity Driim-tiimiin

12 kuukautta vain 19.80 € kuukaudessa

Liity