Uudenvuodenlupaus - miten onnistua?

Dec 27, 2021

Uusi vuosi on aikaa, jolloin teemme useimmiten lupauksia itsemme kehittämiseen liittyen. Kun lupauksista tehdään tiukkoja ja epärealistisia, on ne hankala pitää. Vaikka alku lähtisikin hyvin käyntiin, on vuosi pitkä aika säilyttää motivaatio ja päättäväisyys. Onkin tärkeä tehdä lupauksia ja tavoitteita maltillisesti. Tee tavoitteistasi konkreettisia, mutta samalla realistisia. Haasta hieman itseäsi, mutta salli myös lipsahdukset. On ihan ok, ettei joka päivä ole parhaimmillaan. Kukaan ei myöskään kiellä lisäämästä tavoitteita pitkin vuotta. Voit esimerkiksi tehdä itsellesi neljä lupausta ja aloittaa seuraavan aina jahka edellisestä on tullut rutiini, vaikkapa kolmen kuukauden välein. Lue alta 4 uudenvuodenlupasta Driim-valmentajilta.

”Tavoitteen saavuttamisessa pitää ymmärtää kokonaisuus sen ympärillä.”     • Sami Jauhojärvi, Onnistuminen

Driimin valmentajat apuna tavoitteiden saavuttamisessa 

1. Nuku riittävästi

Unella on merkittävä vaikutus kaikkiin elämän ja terveyden osa-alueisiin. Hyvin nukkuminen on taito, jonka voi oppia. Elämäntavoilla voi vaikuttaa valtavasti siihen miten hyvin nukkuu. Aamusta asti voi tehdä asioita jotka auttavat saamaan yöllä hyvät unet.

” Uni on perusta hyvälle elämänlaadulle.”     • Jaakko Savolahti, Paremmat unet, parempi elämä

2. Aloita säästäminen

Taloudellisen muutoksen kannalta on todella tärkeää tutustua omiin lukuihin, eli millainen tilanne omassa taloudessasi on – paljonko tienaat ja mihin rahaa menee. Talouden hallinnasta voi saada stressittömämpää ja helpompaa, kun tiedät paljonko sijoittaa ja paljonko on varaa tuhlata. 

”Kun perehdyt omiin lukuihin, keskity tulevaan äläkä liikaa mieti mennyttä.”     • Johanna Pöysti, Oman talouden hallinta

3. Lisää liikkuvuutta

Liikkuvuus on kehon liikelaajuutta. Liikkuvuuden harjoittelu tekee kaikesta toiminnasta, oli se sitten harjoittelua tai arkitoimintaa, taloudellisempaa ja sitä kautta turvallisempaa. Keho myös kompensoi aina jostain mitä sillä ei ole. Kun yksi osa pragaa, se vaikuttaa kokonaisuuteen.

”Liikkuvuus parantaa treenin taloudellisuutta ja turvallisuutta.”     • Miia Säilä, Treenaamisesta tapa kehonpainoharjoittelulla

4. Luo yhteys itseesi

Meditaation ja erilaisten tekniikoiden kautta voimme löytää yhteyden itseemme ja hallita paremmin arkea. On tieteellisesti todistettu, että meditointi poistaa ahdistuneisuutta, vähentää stressiä ja jopa parantaa vastustuskykyä. Hetki omaa aikaa itsensä kanssa tekee ihmeen hyvää.

”Stressi on kansantauti. Siksi on tärkeä rauhoittua ja löytää yhteys itseemme.     • Eva Estlander, Meditaatiosta energiaa 

Driimin sivuilta löydät yllä mainittujen valmennusten lisäksi toistakymmentä muuta huippuvalmennusta juuri omien tavoitteidesi saavuttamiseen.

Hyvinvoivin terveisin,

Katri Kruger / Driim

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.