Anne Kukkohovi - Herkkyys & Itsevarmuus

Jun 25, 2020
 

"Olen Anne Kukkohovi ja haluan kertoa ihmisen ihan normaaleista oppimisprosesseista omien esimerkkieni kautta. Siitä hetkestä kun halusin vajota maan alle TV kameran edessä, on tultu pitkä, kumpuileva matka tähän päivään – jossa olen oppinut hyväksymään itsessäni tiettyjä piirteitä, samoin olemaan ylpeä osaamisestani. Haluan nyt tuoda esiin sen, että merkityksellinen esiintyminen tai ihan arkisten kohtaamistenkin jännittäminen on oikeastaan vain energiaa ihmisten välillä. Sen energian voi meistä jokainen luoda kauniiksi, vaikka lähtökohdat ovat rosoiset."

Näin puhuu Anne Kukkohovi oman valmennuksensa kipinästä ja rakentumisesta.

"Haluan, että valmennuksestani jokainen saa tunteen, että riittää omana itsenään. Meidän jokaisen oma autenttinen tapani viestiä onkin ok, emmekä tarvitse roolia yllemme. Voimme jokainen kehittyä esiintyjänä sekä ihmisenä, vaikka olisimmekin herkkiä."

Driimin perustajiin ja valmentajiin kuuluva olympiaurheilija ja menestysmentori Mika Poutala keskusteli Annen kanssa Annen valmennuksesta, Annen tarinasta sekä herkkyydestä voimavarana.

Anne Kukkohovin valmennus tarjoaa Annen omien henklilökohtaisten tarinoiden ja rankkojen selviytymisoppien kautta konkreettisen oppaan, miksi herkkyys onkin itseasiassa supervoima, miten meistä kaikki voivat kehittää aitoa itsevarmuutta ja miten hyödyntää näitä taitoja käytännössä.

Katso Annen valmennuksen ensimmäinen video ilmaiseksi täältä: Anne Kukkohovi - Herkkyys & Itsevarmuus

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.