Miten onnistut Driimissä (eli miten onnistut saavuttamaan tavoitteesi)?

Nov 19, 2020

Hienoa, että olet kiinnostunut aloittamaan muutoksen kohti parempaa sinua ja merkityksellisempää elämää.

Driimillä visiomme on mahdollistaa kaikille hyvinvoinnin tavoitteiden saavuttaminen luotettavasti yhdellä alustalla ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Olemme täällä sinua varten, jotta sinä voit löytää sisäiset voimasi, saavuttaa unelmiesi hyvinvoinnin ja lopulta auttaa muitakin kohti onnellisempaa elämää.

Unelmien hyvinvointi, tavoitteiden saavuttaminen ja elinikäinen oppiminen voi tuntua kaukaiselta, jopa mahdottomalta, mutta hyvät uutiset ovat että kyseessä on itseasiassa pienet ja helpot tapojen muutokset, joita voit tehdä nyt, jotta elämäsi muuttuu jo tänään.

Tässä kirjoituksessa saat Driimin huippuvalmentajien kootut parhaat opit, miten juuri sinä tulet onnistumaan tapojesi muuttamisessa, jotta voit saavuttaa sinun unelmiesi hyvinvoinnin.

Tapojen muutos - muuta tapasi, muuta elämäsi

Miten aloitan tapojen muutoksen?

1. Määritä tavoitteesi

Kaikki alkaa siitä, että tiedät mitä elämältä haluat.

Jos tiedät tarkalleen, niin kirjoita se ylös paikkaan, jossa näet sen koko ajan, kuten vaikka tietokoneesi taustakuvaan tai jääkaappisi oveen

Jos et ole ihan varma, niin älä huolehdi. Mieti mitä ihan ensimmäiseksi haluaisit. Ehkä enemmän energiaa päivään, lisää itsevarmuutta, parempia rahataitoja tai uuden parisuhteen. Tästä alkaa matkasi tavoitteiden saavuttamisessa ja suurienkin unelmien toteuttamisessa.

2. Muuta identiteettisi

Me olemme ajatuksemme.

Jos haluat olla yrittäjä, niin sano itsellesi, että olet yrittäjä. Jos haluat olla urheilullisempi, niin sano itsellesi, että olet urheilija. Jos haluat olla taloudellisesti riippumaton, niin sano itsellesi, että olet varakas.

Tämä saattaa alussa tuntua tyhmältä, mutta usko, että aivosi nopeasti alkavat uskomaan sinua, ja alat käyttäytymään uuden identiteettisi mukaisesti.

Sillä yrittäjät yrittää, urheilijat urheilee ja taloudellisesti riippumattomat ovat varakkaita.

Kun olet tehnyt tämän identiteettimuutoksen, niin pian käyttäydytkin uuden identiteettisi mukaisesti.

3. Aloita todella helpolla

"Tee siitä niin helppoa, että et voi sanoa ei." - Leo Babauta

Puhumme paljon Driimissä hyvinvoinnin unelmista, jatkuvasta oppimisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Nämä tuntuvat helposti liian suurilta käsitteiltä joiden suhteen ei tiedä edes mistä aloittaa.

Itseasiassa ei kannatakaan tavoitella tavoitteiden saavuttamista.

Ei edes kannata yrittää "saada lisää motivaatiota", "elää terveellisemmin" tai "olla onnellisempi".

Taikuus on valita erittäin helppoja tavoitteita. Mitä helpompi, niin sen parempi.

Jos suuri tavoitteesi on esimerkiksi aloittaa urheilu, niin valitse mahdollisimman helpot ensimmäiset tavoitteet jotka voit varmasti saavuttaa joka päivä.

Tällaiset tavoitteet voivat esimerkiksi olla:

  • Katson 5 minuuttia Baba Lybeckin Driimin valmennusta joka aamu aamukahvin yhteydessä.
  • Kävelen joka ilta 10 minuuttia kotitietäni ennen iltapalaa.

Eli aloita asioilla, jotka saat helposti yhdistettyä arkeesi ja jotka eivät vaadi uutta aikaa tai edes uutta energiaa

Seuraavaksi

  1. Valitse sinulle sopiva Driimin valmennus joka on lähimpänä ensimmäistä tavoitettasi.
  2. Jos et ole varma mistä aloittaa, niin suosittelemme katsomaan Driimin perustajan ja nelinkertaisen olympiaurheilija Mika Poutalan valmennuksen "Voittava perustus"

Miten luon uusia tapoja, jotka pysyvät?

Menestys on muutama yksinkertainen tapa, joita tehdään joka päivä; epäonnistuminen on yksinkertaisesti muutama arviointivirhe, jotka toistetaan joka päivä." - Jim Rohn

Nyt kun olemme määritelleet tavoitteemme, valinneet uuden identiteetin ja ottaneet helpoimmat uudet tavat osaksi arkeamme, on aika luoda uusia pysyviä tapoja joiden avulla tapahtuu toivomiasi suurempia muutoksia.

Tapojen muutos on kaiken keskiössä.

Elämämme koostuu kaikista niistä pienistä tavoista joita teemme joka päivä. Yksittäiset aktiviteetit tai teot ovat nimensä mukaisesti vain yksittäisiä. Suuret muutokset, isot voitot ja hienoimmat saavutukset ovat aina pienien pitkään toistettujen tapojen summa.

1. Kehitä tapojasi uusin pienin muutoksin

Matkasi alussa valitsit yhden tai kaksi todella helppoa pientä uutta tapaa, jotka sopivat lähes huomaamatta arkeesi.

Jossain vaiheessa, ehkä viikon tai kuukauden päästä huomaat, että todennäköisesti janoat jo lisää.

Nyt on aika lisätä uusia pieniä tapoja tukemaan matkaasi kohti unelmiasi.

Esimerkiksi jos aloitit katsomaan 5 minuuttia Driimin valmennuksia joka päivä, niin voit kehittää tapaasi katsomalla yhden videon joka päivä.

Tai jos aloitit terveellisemmän elämän syömällä vihanneksia kerran päivässä, niin seuraava askel voisi olla jättää sokeri kokonaan pois viitenä päivänä.

Eli vieläkään, eikä milloinkaan ole tarkoitus yrittää tehdä suuria harppauksia tapojen muutoksessa.

Muista, että suuret muutokset ovat pienien tapojen summa.

2. Ryhmitä tapasi sopivan kokoisiksi

Pienet lisäyksetkin voivat muuttua ajan myötä liian isoksi yksittäiseksi kokonaisuudeksi. Tällöin aivomme ovat taas sitä mieltä, että käsiteltävästä asiasta (kuten tavoitteesta) on tullut niille liian suuri, ja luovutamme helpommin niiden suhteen.

Ratkaisu tähän on käsitellä tapojasi sopivan kokoisina paloina.

Esim. jos matkallasi kohta parempaa stressinhallintaa haluat meditoida 30 minuuttia joka päivä, niin teekin itsellesi meditaatiosta kaksi 15 minuutin jaksoa.

3. Kun lipsut, niin palaa tapoihisi nopeasti

Me kaikki teemme virheitä. Usko tai älä, mutta jopa kaikkein menestyneimmät tekevät virheitä.

Välillä myös ulkoiset olosuhteet yksinkertaisesti estävät meitä toteuttamasta tapojamme.

Tutkimukset osoittavat, että yksittäinen lipsahdus tavoistasi ei itseasiassa vaikuta tavoitteidesi saavuttamiseen.

Tärkeää on suunnitella etukäteen miten voit estää turhat suunnitelmistasi lipsumiset. Jos esimerkiksi yrität syödä terveellisimmin, niin älä osta kotiin epäterveellisiä ruokia. Jos taas haluat katsoa yhden videon Driimin valmennuksia joka päivä, niin laita Kajabi -sovellus puhelimesi ensimmäiselle ruudulle, jossa se muistuttaa sinua joka päivä.

Hyvää virhesuunnitelmaakin tärkempää on luoda mindset, jossa virheitä ei toisteta. Tule siis ihmiseksi, joka ei ole sellainen, joka toistaa virheitä vaan palaa heti takaisin suunnitelmaansa.

4. Ole kärsivällinen

Viimeisimpänä, mutta ehkä jopa tärkeimpänä - tai monilla ainakin vaikempana: muista olla kärsivällinen.

Muista, että muutokset vaativat aikaa ja kärsivällisyyttä. Välillä tapahtuu virheitä, niistä opitaan, muutetaan suuntaa, mokaillaan uudstaan, kalibroidaan taas ja pikku hiljaa kehitytään ihmiseksi joka haluamme olla.

Muista myös, että suuri muutos, iso voitto tai edes se vuorenhuippu-tavoitteesi saavuttaminen ei olekaan se isoin palkinto.

Vaan se matka, se työ ja ne pienet tavat jotka otat joka päivä ovat se suurin onni ja merkitys.

Nauti joka hetkestä. Pysähdy ja kiitä itseäsi, että olet päättänyt muuttaa itsesi, tapasi ja ympäristösi tukemaan parasta versiota sinusta ja maailmasta.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.