Kehon ja mielen treeni

Nov 15, 2021

Liikunnalla on useita terveyshyötyjä keholle kuten painonhallinta, lihaskunto, liikkuvuus ja nopeusvoima. Lisäksi sillä on mieletön vaikutus meidän aivoihin. Liikunta vapauttaa endorfiineja, eli mielihyvähormoneja, parantaa unemme laatua ja lisää vireystilaa. Jaksamme sekä fyysisesti että psyykkisesti paremmin. Samalla tavalla aivojen treenaaminen auttaa pysymään skarppina ja voi jopa kasvattaa toimintakykyisiä työ- tai elinvuosia. On aivan yhtä tärkeä harjoittaa lihaskuntoa ja keskittymistä, kuin rentoutumista ja ajatusten vapaata virtaa. Levossa lihaksemme palautuva rasituksesta ja kasvavat. Luovuuden taidoilla puolestaan pystymme luomaan uusia neurologisia yhteyksiä. Kun hallitsemme liikeratamme ja hajamielisyytemme olemme tehokkaampia ja jaksamme paremmin niin arjessa kuin töissä. 

Driimin uusimmat valmennukset kehon ja mielen aktivoimiseen 

1. Aivojen treenaaminen

Personal brainer Reidar Wasenius on toiminut aivovalmentajana jo 30 vuotta. Pääkopasta huolehtiminen jää helposti toissijaiseksi, vaikka aivoiltamme vaaditaan yhä enemmän ja yhä pidempään. Iän myötä ajatusmaailmamme ja oivaltamisemme kangistuu, mielikuvitus on paljon värittömämpi kuin nuorempana ja uteliaisuus vähenee. Tällaisella luovuuden puutteella on suora vaikutus muistiin. Aivojen käyttö, ajattelu ja uusien neurologisten yhteyksien luominen on tärkeää ja auttaa mieltä pysymään valppaana. Reidarin valmennuksessa opit treenaamaan aivoja - oppimaan, ymmärtämään, muistamaan ja keskittymään paremmin.  

”Mielen taidot kiteytyvä siihen, että osaamme käyttää päätämme ja pitää ajatukset kasassa.”                            • Reidar Wasenius, Miten saat aivoistasi kaiken irti

2. Kehonpainoharjoittelu 

Personal trainer Miia Säilän valmennuksessa pääset harjoittelemaan oman kehosi painolla missä ja milloin itselle parhaiten sopii. Vaikka harjoittelu on helppo tehdä niin kotona kuin reissunpäällä, saa treenistä ilman välineitäkin haastavaa – vastuksena toimii oman kehon paino. Tämä tekee harjoittelusta erityisen turvallisen ja luonnollisen, sillä rajana on juuri se, mihin oma kehosi sillä hetkellä pystyy. Miian valmennuksen avulla opit kehonpainoharjoittelusta, kehität lihaskuntoa, liikkuvuutta ja nopeusvoimaa, mitkä ovat todella tärkeitä myös arkielämässä. Jo 10 minuutin verryttelytreeni lounastauolla tai lasten päiväunien aikana herättelee verenkierron ja virkistää mielen. 

”Treenistä saa hyvinkin haastavan, kun rajana on se mihin oma kroppasi pystyy”                                                 • Miia Säilä, Treenaamisesta tapa kehonpainoharjoittelulla

Driimin sivuilta löydät yllä mainittujen valmennusten lisäksi toistakymmentä muuta huippuvalmennusta hyvinvoinnin eri aihealueiden osaajilta.

Hyvinvoivin terveisin,

Katri Kruger / Driim

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.