Johanna Jääskelä: Sydämeni särkyi ja hyvä niin

Nov 26, 2020

Rakastuin ensi kertaa taysin yllattaen eraana synkkana marraskuun paivana. Elin mukavaa elamaa opiskellen ja tehden siina ohessa unelmatoitani mallina ja tanssijana. Olin paattanyt lahtea seuraavana syksyna Pariisiin ranskaa opiskelemaan, kun yhtakkia tapasin miehen, joka sai minut ensi lauseellaan nauramaan. Han oli amerikkalainen mies, joka oli juuri muuttanut Pariisiin ja oli Suomessa tyomatkalla. Mika sattuma tai taydellinen kohtaus romanttisessa komediassa!

Juttelimme tuona iltana paljon ja katselimme toisiamme cocktail-kutsuilla ollessamme toisella puolella huonetta muka keskustellessamme toisten ihmisten kanssa. Sitten tyokaverini ehdotti, etta heittaisi minut kotiin ja kiitin hanta tarjouksesta. Mietin, miksei tuo mies, joka selvasti oli ollut kiinnostunut minusta, tullut pyytamaan yhteystietojani. Laitoin kamani kasaan ja sanoin vain etaalta hei tuolle miehelle, joka oli saanut minut ihastumaan heti ensi naurusta.

Mietin hanta monta paivaa ja harmittelin, etta...

Lue lisää...

Miten onnistut Driimissä (eli miten onnistut saavuttamaan tavoitteesi)?

Nov 19, 2020

Hienoa, että olet kiinnostunut aloittamaan muutoksen kohti parempaa sinua ja merkityksellisempää elämää.

Driimillä visiomme on mahdollistaa kaikille hyvinvoinnin tavoitteiden saavuttaminen luotettavasti yhdellä alustalla ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Olemme täällä sinua varten, jotta sinä voit löytää sisäiset voimasi, saavuttaa unelmiesi hyvinvoinnin ja lopulta auttaa muitakin kohti onnellisempaa elämää.

Unelmien hyvinvointi, tavoitteiden saavuttaminen ja elinikäinen oppiminen voi tuntua kaukaiselta, jopa mahdottomalta, mutta hyvät uutiset ovat että kyseessä on itseasiassa pienet ja helpot tapojen muutokset, joita voit tehdä nyt, jotta elämäsi muuttuu jo tänään.

Tässä kirjoituksessa saat Driimin huippuvalmentajien kootut parhaat opit, miten juuri sinä tulet onnistumaan tapojesi muuttamisessa, jotta voit...

Lue lisää...

Jussi Venäläinen: Miten saavuttaa flow-tila harrastuksissa?

Nov 12, 2020

Flow on elämän suola. Se saa elämän maistumaan paremmalta ja tuntumaan merkityksellisemmältä. Ihmisillä on taipumus luontaisesti päätyä aktiviteettien ja töiden pariin, jotka tuottavat heille flow’ta. Jos mietit lempiharrastuksiasi, niin pääsetkö niissä kevyempään tai syvempään flow-tilaan? Tässä tekstissä avataan sitä, miten voit lisätä flow’ta harrastuksissasi ja saada virtausta elämääsi. 

Flow on mielentila, jonka jokainen tuntee, mutta ei välttämättä tiedä tietävänsä. Se on tila, jossa pystyt syventymään ja keskittymään tekemiseen täysin. Aika rientää ja muu maailma unohtuu ympärillä. Tekeminen on vaivatonta, vaikka tekisit vaativaa suoritusta. Flow-tilassa olet parhaimmillasi asiassa kuin asiassa ja myös tunnet olosi parhaaksi....
Lue lisää...

Johanna Pöysti: Tarinani tuhlaajasta vaurastujaksi

Nov 04, 2020

2016 toukokuussa löysin itseni Sokos hotel Presidentin kokoustilasta. Olin päätynyt elämäni ensimmäiseen talousvalmennukseen. Rahastressi ja holtiton tapa käyttää rahaa oli ajanut minut tilanteeseen, jossa koin tarvitsevani apua oman talouden hallintaan. Jollekin oma talouden hallinta saattaa olla yhtä helppoa, kuin minulle on terveellinen syöminen ja liikunnallinen elämäntapa, mutta minun kohdallani talouden hallinta ei tullut selkärangasta.

Onneksi tuo kyseinen valmennus teki minuun syvän vaikutuksen, ja tunsin kuinka monta lamppua syttyi päässäni. Ymmärsin vihdoin, miten holtittomasti olin käyttänyt rahaa, ja kuinka olin ajautumassa velkakierteeseen. Ja mikä vielä tärkeämpää, ymmärsin, että minulla oli kaikki mahdollisuudet muuttaa taloudellinen tilanteeni.

Nyt voin vain ihmetellä, miten moni asia on muuttunut tämän reilun...

Lue lisää...

Eva Estlander - Meditaatiosta Energiaa

Sep 25, 2020
 

Meditaatio on tuhansia vuosia vanha perinne, mutta viime vuosina meditaatio on tuntunut saavan uuden nosteen ja sen hyödyistä modernin maailman sykkeessä on alettu puhumaan enemmän.

Syynä tähän on varmasti ollut monien julkisuuden henkilöiden ja liiketoimintajohtajien (kuten LinkedInin toimitusjohtaja Jeff Weinerin, Salesforcen toimitusjohtaja Marc Benioffin, Oprah Winfreyn ja Madonnan) vaikutus, kun he ovat julkisesti kiittäneet meditaation hyötyjä osana menestystään ja onnellisuuttaan.

Toinen syy on varmasti ollut tieteen kehitys ja sen mahdollistaminen meditaation hyötyjen todennuksessa. Moni on varmasti samaa mieltä, että ei niin kauan aikaa sitten meditaatiolla saattoi olla vähän hihhuli ja hippi maine. Nyt kuitenkin yhä useampi ottaa meditaation voiman ja mahdollisuudet tosissaan, kun tiede seisoo näiden hyötyjen takana.

Saimme Driimillä tehdä...

Lue lisää...

Personal trainer, mentori vai coach?

Sep 12, 2020

Onko sinulla itsesi kehittämisen tai hyvinvoinnin tavoitteita, joihin olet miettinyt että ulkopuolisen apu olisi tarpeen?

Tai ehkä olet kuullut personal trainer, mentori tai coach -palveluista ja mietit olisiko niistä sinulle hyötyä?

Olet myös jo ehkä kokeillut näitä palveluita: pt personal trainer kokeilu salilla, ilmainen coaching sessio verkossa tai mentorointi tapaaminen työpaikkojen välissä, mutta et ole ihan varma mikä on näiden ero ja voisitko hyöytä niistä nyt ja tulevaisuudessa.

Käsittelemme nyt tässä blogissa kattotasolla läpi keskeisimmät erot personal trainer, mentori ja coach välillä, jotta sinä osaat tehdä johtopäätöksen voisiko jokin näistä olla sinun itsesi kehittämisen tai hyvinvoinnin tavoitteisiin sopiva ja mistä voisit itsellesi hyvän valitsemasi ohjaajan löytää.

Katsotaan...

Lue lisää...

Jatkuva oppiminen - Ultimaattinen opas

Aug 17, 2020

Ultimaattinen opas jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen

Kuinka omat unelmat saavutetaan, miten tunnistaa itsensä kehittämisen kohdat ja miten kehittää itseään oikein

Sisällysluettelo

  1. Miksi kehittää itseään?
  2. Mitä on jatkuva oppiminen ja miten sitä tehdään?
  3. Jatkuvan oppimisen perusta
  4. Jatkuvan oppimisen suunnitelma
  5. Jatkuvan oppimisien muistilista

“Ei ole jaloa olla lähimmäistäsi parempi; todellista jaloutta on olla entistä itseäsi parempi.” - Ernest Hemingway

Jatkuva oppiminen tai tsensä kehittäminen eli henkilökohtainen kasvu ja kehitys on tärkein yksittäinen tekijä ihmisen onnellisuudessa.

1. Miksi kehittää itseään?

Onnellisuustutkimusten mukaan kolme asiaa tekevät ihmisistä onnellisia: läheiset suhteet, tärkeä työ tai harrastus ja muiden auttaminen. Ihminen voi vaikuttaa...

Lue lisää...

Sami Jauhojärvi - Onnistuminen

Aug 04, 2020
 

Mitä on onnistuminen? Miten onnistuminen saavutetaan, miten sitä mitataan ja ehkä vaikeimpana; miten sitä monistetaan?

Sami Jauhojärvi koki onnistumisia lajissaan maastohiihdossa jo nuorena ja on onnistunut onnistumaan ei ainoastaan lajitovereitaan, vaan suurinta osaa urheilijoita useammin uransa aikana.

Uransa aikana Sami huomasi, että huippu-urheilijalta onnistumisen tavoittelu oli odotettua. Samoin olivat odotettuja ja hyväksyttyjä tehtävät uhraukset onnistumisen vuoksi.

Samin Driimin valmennuksessa Sami kertoo oman esimerkkinsä onnistumisen tavoittelusta valmistautumisesta Lahden 2017 MM-kisoihin. Onnistumisen vuoksi ei ainoastaan Sami huomioinut aivan kaikkia mahdollisia yksityiskohtia, vaan myös perheen sitouttaminen oli osa onnistumisen mahdollisuuden maksimointia. Samin vaimo jäi hoitovapaalle, jotta lapsia ei tarvi laittaa hoitoon jotta Samin sairastumisriski pieneni. Samin perhe eli myös...

Lue lisää...

Baba Lybeck - Minustako Aktiiviliikkuja?

Jul 13, 2020
 

Baba Lybeck on varmasti jokaiselle suomalaiselle tuttu näky omasta olohuoneesta, sillä Baba on jo 35 vuotta toiminut toimittajana eri kanavilla, ja uutisten lisäksi toiminut mm. huippusuositun TV-ohjelman, Uutisvuodon ylituomarina. Nykyään Baban kohtaa MTV:llä Viiden Jälkeen ohjelman juontajana. Uutisankkurin ja toimittajan lisäksi Baba on tuottaja, ja on tunnettu myös aktiivisena, jopa intohimoisena liikkujana. Urheilussa Baballa on vyön alla jo useita maratoneja, Ironmanejä sekä painonnoston SM-mitali.

Baba Lybeckillä on ollut aina monta haastavaa rautaa tulessa. Liikunta ei aluksi ollut Baballe aktiivinen osa elämää. Vaativa ja stressaava uutistoimittajan työ yhdistettynä ruuhkavuosiin aiheutti ongelmia, mutta liikunnan avulla Baba löysi tasapainon arkeen.

Driimin perustajiin ja valmentajiin kuuluva olympiaurheilija ja menestysmentori Mika Poutala keskusteli Baban kanssa Baban...

Lue lisää...

Anne Kukkohovi - Herkkyys & Itsevarmuus

Jun 25, 2020
 

"Olen Anne Kukkohovi ja haluan kertoa ihmisen ihan normaaleista oppimisprosesseista omien esimerkkieni kautta. Siitä hetkestä kun halusin vajota maan alle TV kameran edessä, on tultu pitkä, kumpuileva matka tähän päivään – jossa olen oppinut hyväksymään itsessäni tiettyjä piirteitä, samoin olemaan ylpeä osaamisestani. Haluan nyt tuoda esiin sen, että merkityksellinen esiintyminen tai ihan arkisten kohtaamistenkin jännittäminen on oikeastaan vain energiaa ihmisten välillä. Sen energian voi meistä jokainen luoda kauniiksi, vaikka lähtökohdat ovat rosoiset."

Näin puhuu Anne Kukkohovi oman valmennuksensa kipinästä ja rakentumisesta.

"Haluan, että valmennuksestani jokainen saa tunteen, että riittää omana itsenään. Meidän jokaisen oma autenttinen tapani viestiä onkin ok, emmekä tarvitse roolia...

Lue lisää...
1 2
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.