Uudenvuodenlupaus - miten onnistua?

Dec 26, 2021

Uusi vuosi on aikaa, jolloin teemme useimmiten lupauksia itsemme kehittämiseen liittyen. Kun lupauksista tehdään tiukkoja ja epärealistisia, on ne hankala pitää. Vaikka alku lähtisikin hyvin käyntiin, on vuosi pitkä aika säilyttää motivaatio ja päättäväisyys. Onkin tärkeä tehdä lupauksia ja tavoitteita maltillisesti. Tee tavoitteistasi konkreettisia, mutta samalla realistisia. Haasta hieman itseäsi, mutta salli myös lipsahdukset. On ihan ok, ettei joka päivä ole parhaimmillaan. Kukaan ei myöskään kiellä lisäämästä tavoitteita pitkin vuotta. Voit esimerkiksi tehdä itsellesi neljä lupausta ja aloittaa seuraavan aina jahka edellisestä on tullut rutiini, vaikkapa kolmen kuukauden välein. Lue alta 4 uudenvuodenlupasta Driim-valmentajilta.

”Tavoitteen saavuttamisessa pitää ymmärtää...

Lue lisää...

Kehon ja mielen treeni

Nov 15, 2021

Liikunnalla on useita terveyshyötyjä keholle kuten painonhallinta, lihaskunto, liikkuvuus ja nopeusvoima. Lisäksi sillä on mieletön vaikutus meidän aivoihin. Liikunta vapauttaa endorfiineja, eli mielihyvähormoneja, parantaa unemme laatua ja lisää vireystilaa. Jaksamme sekä fyysisesti että psyykkisesti paremmin. Samalla tavalla aivojen treenaaminen auttaa pysymään skarppina ja voi jopa kasvattaa toimintakykyisiä työ- tai elinvuosia. On aivan yhtä tärkeä harjoittaa lihaskuntoa ja keskittymistä, kuin rentoutumista ja ajatusten vapaata virtaa. Levossa lihaksemme palautuva rasituksesta ja kasvavat. Luovuuden taidoilla puolestaan pystymme luomaan uusia neurologisia yhteyksiä. Kun hallitsemme liikeratamme ja hajamielisyytemme olemme tehokkaampia ja jaksamme paremmin niin arjessa kuin töissä. 

Driimin uusimmat valmennukset kehon ja mielen aktivoimiseen 

1. Aivojen...

Lue lisää...

Kaamosrasituksen karkotus

Sep 10, 2021

Kesän valo ja lämpö lataavat pitkän talven jälkeen tyhjentyneitä akkuja. Syyskuussa valon määrä on jo kovassa laskuvaiheessa, mikä vaikuttaa paitsi luontoon myös meihin. Viilenevät ja pimenevät illat saavat hidastamaan tahtia, palaamaan takaisin arkirutiineihin ja herkästi vetäytymään omiin oloihimme. Arviolta 10-30% väestöstä kärsii lievästä kaamosmasennuksesta tai kaamosrasituksesta. Masennusta ei pidä vähätellä. Lieviä oireita voi hoitaa itse panostamalla kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja itsensä kehittämiseen ympäri vuoden.

Jos koet itse tai tunnet jonkun joka tarvitsee tukea ja apua, Mieli Suomen Mielenterveys ry kriisipuhelin palvelee 24/7 numerossa 09 2525 0111 https://mieli.fi 

Driim-valmennukset kaamosrasituksen karkotukseen

1. Liikunta ja ulkoilu

WHO:n mukaan Suomen ilmanlaatu on maailman paras! Oletko...

Lue lisää...

Jooga jokaiselle

Aug 05, 2021

Ehkäpä yleisin ennakkoluulo joogaan liittyen on että siihen tarvitaan erityistä notkeutta ja liikkuvuutta. Jooga on kuitenkin paljon muutakin kuin vaativia asentoja ja päälläseisontaa. Sana jooga tulee muinaisesta sanskritista ja tarkoittaa yhdistymistä. Meissä itsessämme voimme nähdä yhdistymisen kehon, mielen ja hengityksen tasapainona – kokonaisuutena, joka on tässä hetkessä läsnä. Voimme nähdä yhteyden myös meissä ja ympäristössämme, sekä siinä kuinka olemme itse tärkeässä roolissa siihen, mitä meidän ympärillämme tapahtuu – olemme osa suurempaa kokonaisuutta.

Jooga voidaan ajatella filosofiana, jossa asentoharjoitukset , āsanat, ovat vain yksi osa kokonaisuutta. Joogan filosofian merkkiteoksessa, Patañjalin Joogasutrassa kuvaillaan joogan kahdeksan raajaa. Niistä jokaisella on...

Lue lisää...

Johanna Jääskelä: Sydämeni särkyi ja hyvä niin

Nov 26, 2020

Rakastuin ensi kertaa taysin yllattaen eraana synkkana marraskuun paivana. Elin mukavaa elamaa opiskellen ja tehden siina ohessa unelmatoitani mallina ja tanssijana. Olin paattanyt lahtea seuraavana syksyna Pariisiin ranskaa opiskelemaan, kun yhtakkia tapasin miehen, joka sai minut ensi lauseellaan nauramaan. Han oli amerikkalainen mies, joka oli juuri muuttanut Pariisiin ja oli Suomessa tyomatkalla. Mika sattuma tai taydellinen kohtaus romanttisessa komediassa!

Juttelimme tuona iltana paljon ja katselimme toisiamme cocktail-kutsuilla ollessamme toisella puolella huonetta muka keskustellessamme toisten ihmisten kanssa. Sitten tyokaverini ehdotti, etta heittaisi minut kotiin ja kiitin hanta tarjouksesta. Mietin, miksei tuo mies, joka selvasti oli ollut kiinnostunut minusta, tullut pyytamaan yhteystietojani. Laitoin kamani kasaan ja sanoin vain etaalta hei tuolle miehelle, joka oli saanut minut ihastumaan heti ensi naurusta.

Mietin hanta monta paivaa ja harmittelin, etta...

Lue lisää...

Miten onnistut Driimissä (eli miten onnistut saavuttamaan tavoitteesi)?

Nov 19, 2020

Hienoa, että olet kiinnostunut aloittamaan muutoksen kohti parempaa sinua ja merkityksellisempää elämää.

Driimillä visiomme on mahdollistaa kaikille hyvinvoinnin tavoitteiden saavuttaminen luotettavasti yhdellä alustalla ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Olemme täällä sinua varten, jotta sinä voit löytää sisäiset voimasi, saavuttaa unelmiesi hyvinvoinnin ja lopulta auttaa muitakin kohti onnellisempaa elämää.

Unelmien hyvinvointi, tavoitteiden saavuttaminen ja elinikäinen oppiminen voi tuntua kaukaiselta, jopa mahdottomalta, mutta hyvät uutiset ovat että kyseessä on itseasiassa pienet ja helpot tapojen muutokset, joita voit tehdä nyt, jotta elämäsi muuttuu jo tänään.

Tässä kirjoituksessa saat Driimin huippuvalmentajien kootut parhaat opit, miten juuri sinä tulet onnistumaan tapojesi muuttamisessa, jotta voit...

Lue lisää...

Jussi Venäläinen: Miten saavuttaa flow-tila harrastuksissa?

Nov 12, 2020

Flow on elämän suola. Se saa elämän maistumaan paremmalta ja tuntumaan merkityksellisemmältä. Ihmisillä on taipumus luontaisesti päätyä aktiviteettien ja töiden pariin, jotka tuottavat heille flow’ta. Jos mietit lempiharrastuksiasi, niin pääsetkö niissä kevyempään tai syvempään flow-tilaan? Tässä tekstissä avataan sitä, miten voit lisätä flow’ta harrastuksissasi ja saada virtausta elämääsi. 

Flow on mielentila, jonka jokainen tuntee, mutta ei välttämättä tiedä tietävänsä. Se on tila, jossa pystyt syventymään ja keskittymään tekemiseen täysin. Aika rientää ja muu maailma unohtuu ympärillä. Tekeminen on vaivatonta, vaikka tekisit vaativaa suoritusta. Flow-tilassa olet parhaimmillasi asiassa kuin asiassa ja myös tunnet olosi parhaaksi....
Lue lisää...

Johanna Pöysti: Tarinani tuhlaajasta vaurastujaksi

Nov 04, 2020

2016 toukokuussa löysin itseni Sokos hotel Presidentin kokoustilasta. Olin päätynyt elämäni ensimmäiseen talousvalmennukseen. Rahastressi ja holtiton tapa käyttää rahaa oli ajanut minut tilanteeseen, jossa koin tarvitsevani apua oman talouden hallintaan. Jollekin oma talouden hallinta saattaa olla yhtä helppoa, kuin minulle on terveellinen syöminen ja liikunnallinen elämäntapa, mutta minun kohdallani talouden hallinta ei tullut selkärangasta.

Onneksi tuo kyseinen valmennus teki minuun syvän vaikutuksen, ja tunsin kuinka monta lamppua syttyi päässäni. Ymmärsin vihdoin, miten holtittomasti olin käyttänyt rahaa, ja kuinka olin ajautumassa velkakierteeseen. Ja mikä vielä tärkeämpää, ymmärsin, että minulla oli kaikki mahdollisuudet muuttaa taloudellinen tilanteeni.

Nyt voin vain ihmetellä, miten moni asia on muuttunut tämän reilun...

Lue lisää...

Eva Estlander - Meditaatiosta Energiaa

Sep 25, 2020
 

Meditaatio on tuhansia vuosia vanha perinne, mutta viime vuosina meditaatio on tuntunut saavan uuden nosteen ja sen hyödyistä modernin maailman sykkeessä on alettu puhumaan enemmän.

Syynä tähän on varmasti ollut monien julkisuuden henkilöiden ja liiketoimintajohtajien (kuten LinkedInin toimitusjohtaja Jeff Weinerin, Salesforcen toimitusjohtaja Marc Benioffin, Oprah Winfreyn ja Madonnan) vaikutus, kun he ovat julkisesti kiittäneet meditaation hyötyjä osana menestystään ja onnellisuuttaan.

Toinen syy on varmasti ollut tieteen kehitys ja sen mahdollistaminen meditaation hyötyjen todennuksessa. Moni on varmasti samaa mieltä, että ei niin kauan aikaa sitten meditaatiolla saattoi olla vähän hihhuli ja hippi maine. Nyt kuitenkin yhä useampi ottaa meditaation voiman ja mahdollisuudet tosissaan, kun tiede seisoo näiden hyötyjen takana.

Saimme Driimillä tehdä...

Lue lisää...

Personal trainer, mentori vai coach?

Sep 12, 2020

Onko sinulla itsesi kehittämisen tai hyvinvoinnin tavoitteita, joihin olet miettinyt että ulkopuolisen apu olisi tarpeen?

Tai ehkä olet kuullut personal trainer, mentori tai coach -palveluista ja mietit olisiko niistä sinulle hyötyä?

Olet myös jo ehkä kokeillut näitä palveluita: pt personal trainer kokeilu salilla, ilmainen coaching sessio verkossa tai mentorointi tapaaminen työpaikkojen välissä, mutta et ole ihan varma mikä on näiden ero ja voisitko hyöytä niistä nyt ja tulevaisuudessa.

Käsittelemme nyt tässä blogissa kattotasolla läpi keskeisimmät erot personal trainer, mentori ja coach välillä, jotta sinä osaat tehdä johtopäätöksen voisiko jokin näistä olla sinun itsesi kehittämisen tai hyvinvoinnin tavoitteisiin sopiva ja mistä voisit itsellesi hyvän valitsemasi ohjaajan löytää.

Katsotaan...

Lue lisää...
1 2
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.